lördag 22 oktober 2011

Härliga insatser av våra ungdomslag

Härlig närkamp Foto Roger Nielsen
   
En dag full av kämpainsatser och härliga segrar blandat med några förluster. Jag fick se två av dagens matcher. Först ut var killarna i P11 och återigen fick jag se de här killarna, som har en härlig glädje blandat med underbar teknik och bra skott. Men frågan är om inte Christers demonstration i paus var allra roligast att se. (Ni som inte såg det, får be honom om en repris).
Därefter bar det av till Ängelholm och nya fina Kungsgårdshallen, där P15 skulle möta Engelholm. Det blev en lika spännande match som vanligt. Denna gången var det Engelholms tur att vinna med uddamålet. Det var även visst fokus på läktaren, för där satt Skånelagets ledare för P15 och en del av spelarna gjorde givetvis allt för att försöka stärka sina odds för att komma med i laget.

Pratade lite med Jörgen från Engelholm och vi var rörande överens att det är härligt att se killarna mötas. Ledarna känner varandra och har respekt för varandra och numera är det underbara matcher med snyggt spel och härliga närkamper, men inget fult spel eller sura miner. Nej det är sådana här matcher som killarna utvecklas och växer av.

Pontus har gjort mål        Foto Roger Nielsen
  
Nu laddar jag för morgondagens dammatch mot Röke, visst är livet underbart!!

Roger Nielsen

2 kommentarer:

  1. Håller med Roger, verkligen underhållande matcher med ömsesidig respekt!!//Peter H.

    SvaraRadera