måndag 9 april 2012

Valberedning


SÖKES: ny ordförande 

Med anledning av föreningens kommande årsmöte vill Valberedningen* informera om styrelsens hur styrelsen ser ut nu och om behovet av nya krafter till föreningens styrande organ.
Vi tar tacksam mot förslag på kandidater till styrelsen eller andra positioner i vår förening via e-post till:  akibswebmaster@hotmail.com  - märk mailet med STYRELSEN i ärenderaden/rubriken.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ordförande,  nyval på en tid av två (2) år
Sittande ordförande Pernilla Nielsen är inte aktuell för omval

"- Jag känner att det nu är dags att lämna över stafettpinnen till en ny kraft, som med stor entusiasm, vill engagera sig i Å/K IBSs framtid och vidareutveckling. Att lämna ordförandeposten och styrelsearbetet innebär så klart inte att jag lämnar föreningen, men av många skäl känns det som att det är rätt läge att, för denna gång i alla fall, lämna plats för nya krafter, som vill jobba aktivt med att leda och utveckla vår fina förening”. 

Vice ordförande, ett (1) år kvar
Anders Nilsson

Kassör, ett (1) år kvar
Annika Lindwall väljer vid årsmötet att lämna uppdraget som kassör, helt i enlighet med det som beslutats vid senaste årsmötet. Vi söker därför en ny kassör, helt med grundläggande ekonomiska kunskaper och gärna med vana från föreningssidan.
Annika kommer att sitta kvar som ledamot i kommande styrelsen och har lovat att till fullo stötta den tillträdande kassören.

Sekreterare, ett (1) år kvar
Jeanette Fri

Ledamot 1,
Sittande ledamot Viveka Tillgren, har valt att nu tacka för sig, varför vi behöver in en ny kraft som ledamot 1, gärna med ett sälj- och marknadsorienterat fokus alternativt med ett stort intresse för föreningsutveckling.

Ledamot 2,
Sittande ledamot 2, Sofie Elfrid, har även hon valt att tacka för sig inför kommande säsong. Hennes plats kommer att fyllas av Annika Lindwall, vars mandattid går ut vid årsmötet 2013.

Ledamot 3,
Berit Camper, har ställt sig positiv till ev. omval.

Suppleanter
På senaste årsmötet valdes inga suppleanter eftersom kandidater saknades. Detta är inte en önskvärd situation, utan valberedningen anser att det bör finnas minst en suppleant till styrelsen.
_______________________________________________________________________________________________
*Någon valberedning har de senaste åren inte kunnat väljas, varför uppgiften för närvarande ligger på styrelsen själva. Detta är inte en optimal situation och vi ser gärna att vi vid kommande årsmöte kan välja en funktionell valberedning för kommande verksamhetsår. Även här tar vi tacksam mot förslag akibswebmaster@hotmail.com - skriv VALBEREDNINGEN i ärenderaden/rubriken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar