fredag 16 augusti 2013

ÅKIBS JAS - FC Helsingborg på lördag!

 

Åstorp/Kvidinge JAS är mitt uppe i försäsongen och laget har sedan början av juli siktet inställt på premiären i Juniorallsvenskan. Tillsammans har man genomfört flertalet heldagar, segrat i träningsmatch mot Malmhaug och spelat turnering i Ängelholm. På lördag matchar JAS-laget mot FC Helsingborg.

- Vi har under sommaren lärt känna varandra, fokuserat på grunderna i spelsystem och framförallt lirat mycket. Som lag är vi starka, det känns motiverande och tryggt att premiären närmar sig. När vi nu går in i andra skedet gäller det att alla fortsätter snappa upp detaljer och framförallt ska vi arbeta med den mentala styrkan som finns i gruppen, meddelar Christian Hägerström.

FC Helsingborg är regerande Svenska Mästare P95. Laget har senaste säsongerna visat prov på bra ungdomsverksamhet och varje år tagit sig långt i fighten om SM-medaljerna. Det är en härlig värdemätare som väntar våra pågar.

- Det är bra att vi får kvalitativa matcher på försäsongen. Vi ser fram emot att få spela på stor plan i 3x20. På lördag förväntar jag mig fullt fokus och gott humör, avslutar Christian.

Vi hälsar publik, motståndare och domare välkomna på lördag.

Ta chansen att se framtidens stjärnor!


Åstorp/Kvidinge JAS - FC Helsingborg

När: Lördag 17 augusti
Plats: Åstorp Sporthall
Tid: Matchstart 13:15


Tillsammans är vi starka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar