torsdag 8 mars 2012

Inför Gårdarike

Arkivfoto: Roger Nielsen

Imorgon smäller det! Då ska seriesegern säkras och avancemanget till div 1 ska bli klart! Förutsättningarna är enkla: Tar Å/K poäng i matchen är man seriesegrare! Hoppas på fulla läktare och en innebandyfest som sent ska glömmas!
Våra motståndare Gårdarike är ett offensivt lag som gjort mycket mål! Har faktiskt gjort fler mål än oss! Ett lurigt lag med jätten Christoffer Hassing i spetsen! En ovanlig taktisk grej är att dem ofta tar ut sin målvakt när dem har PP för att spela 6-4!
Man märker på spelarna att det börjar dra ihop sig och att det är närma nu! Härlig intensitet på träningarna med mycket fart och närkamper!
Räknar med att få tillbaka backen Fredrik Persson och Zorrokungen Hampus Malm till matchen! Borta är definitivt Hannes Flink som är bortrest och vi har frågetecken på Andreas Gyllenberg och Magnus Hallbäck som både har haft feber under veckan! Men vi räknar med att båda kommer till start för vem vill missa denna match!!
Se nu till och ta er ner till sporthallen på fredag kl 19.45!!!

1 kommentar:

  1. Kfum är det laget som körde 6 mot 4 i PP föra säsongen och nu har även gårdarike börjat med det och dom gör det jävligt bra.

    SvaraRadera