onsdag 21 mars 2012

Vinst mot SödraDal

Brennet svarade för hela fem poäng idag.
Foto: Ronny Olander

Det blev vinst i säsongens sista match. SödraDal kunde besegras med 8-6 i en fartfylld och välspelad match.Läs referat här.

3 kommentarer:

  1. Tack för en härlig säsong killar!! Har varit en fröjd och se er spela en snabb och rolig innebandy. STORT GRATTIS Tränare spelare materialare och alla andra som har ett finger i denna härliga framgång.Tack också till Jonas Daneborn som även om där fanns många känslor att hantera i gårdagens match, för honom hans sista, visade att en blivande innebandy pensionär har mycket kvar att ge, om inte som spelare, så absolut något inom innebandy med sin kunskap och rutin. Ser naturligtvis att Åkibs får ta del av detta.M.v.h Göran Sjöberg

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själv för en otrolig säsong som klackledare;)

      Radera
  2. Vilken strålande säsong!
    Det har varit fantastiskt att följa laget både live såväl som här på webben! Fart och fläckt på planen och spänande referat, intervjuer etc på webben. Seriesegrare på planen och över 120000 träffar på websidan! Kan det bli bättre?

    Det är tydligt att det ligger ett enormt engagemang i klubben som ger förutsättningar för laget att gå så långt som de gör! Härligt jobbat av alla som har varit delaktiga i detta!

    Jag lyfter på hatten till alla inblandade och önskar lycka till i Div 1!

    /Bonny.

    SvaraRadera